Condicions generals de compra

CONDICIONS

Totes les compres realitzades a la botiga en línia de www.mercepastissers.com estan subjectes a les condicions generals de compra exposades en el present document. Les vendes celebrades són vendes a distància regulades per la legislació espanyola vigent en aquesta matèria.
www.mercepastissers.com, amb domicili fiscal a  c/Industria n 5 naveC . 08800VNG B-66875436
Un cop finalitzats tots els passos de la compra en línia, rebrà una còpia de la comanda realitzada en l’e-mail que ens hagi facilitat. Suggerim revisi totes les dades de recepció i els articles d’la comanda per comprovar que tot està correcte abans que li realitzem l’enviament, i en cas de trobar alguna discrepància agrairem ens ho comuniqui per telèfon o correu electrònic al més aviat possible.
Tot comanda feta a www.mercepastissers.com implica necessàriament a títol de condició essencial, determinant i imprescindible, l’acceptació sense reserves pel Client de les Condicions Generals de Venda de www.mercepastissers.com vigents el dia en què es dugui a terme el comanda corresponent. A més, el Client reconeix que l’acceptació de les presents condicions implicarà l’aplicació d’aquestes a la comanda a què es refereixen, així com a tot comanda posterior, amb excepció d’aquells casos en què noves condicions siguin posades en el seu coneixement per www.mercepastissers.com. El fet que www.mercepastissers.com no recorri en un moment donat a qualsevol de les presents condicions no pot ser interpretat ni equivaldrà a renunciar a recórrer a elles en el futur o en el passat.
Llei aplicable i jurisdicció competent. La interpretació i l’execució de les condicions, així com tots els actes que es siguin conseqüència d’elles, quedaran sotmesos a el dret espanyol, llevat que hi hagi disposicions d’ordre públic contràries a això.

PREUS

Els preus publicats en www.mercepastissers.com són en Euros i són vigents excepte error tipogràfic. Tots els preus porten l’IVA inclòs aplicable en el dia de la comanda, qualsevol canvi de taxa d’IVA serà aplicat automàticament als preus dels productes en venda a www.mercepastissers.com
Les ofertes sobre productes de venda a www.mercepastissers.com es mostraran a l’apartat “Ofertes” o s’indicarà a la fitxa del producte i, si no s’indica el contrari, seran vàlides mentre es mostrin en pantalla.
3- Diferents maneres de pagament:
A l’formular la comanda, el client pot triar lliurement abonar les compres que realitzi en www.mercepastissers.com mitjançant:
Transferència bancària
-Targeta de crèdit

Producte

Les ofertes presentades per www.mercepastissers.com són vàlides dins de el límit de les existències disponibles. www.masquepiensos.com es reserva el dret de modificar l’assortiment de productes en funció de les dificultats imposades pels seus proveïdors.
Les fotografies, grafismes i les descripcions dels productes proposats a la venda només són orientatius i no comprometen de cap manera l venedor www.mercepastissers.com.

Enviaments

1. Els productes adquirits es lliuraran a la persona i a l’adreça indicada a la comanda.
2. Per defecte, les factures s’enviaran a l’adreça electrònica indicada pel client en l’hora de la seva alta en www.mercepastissers.com
3. Els dissabtes, diumenges i festius no hi haurà ni sortida ni lliurament de comandes, excepte els serveis especials que promocionem des del web.
4. No obstant la seva demora no implicarà ni anul • lació de la comanda ni indemnització, sempre i quan no s’hagi fet una comanda especial amb data d’entrega especial

El producte només serà enviat una vegada s’hagi rebut l’abonament de la mateixa.
6. Una comanda es considera lliurat en el moment en què el transportista lliura el paquet o els paquets a el client i aquest signa el document de recepció de lliurament. Correspon a el client verificar l’estat de la mercaderia a la recepció i indicar totes les anomalies en l’albarà de recepció de lliurament.

7. Per a enviaments fora d’Espanya i Portugal consulteu-nos. Només es realitzen enviaments a Península ibèrica. Estem treballant per poder realitzar enviaments a Illes Balears, Canàries, Ceuta i Melilla en breu. Si està interessat en algun producte en concret i resideix en algun d’aquests llocs, poseu-vos en contactes amb nosaltres a través de info@mercepastissers.com i farem una cotització personalitzada de l’enviament. Les despeses d’enviament són gratuïtes per a comandes superiors a 30 € (només per a la comarca del GARRAF).

Mostrar